NEGA ROK

Prelestna Manikura

Roke so poleg obraza najbolj izpostavljen del našega telesa. Uporabljamo jih vsak dan, tudi za komunikacijo, zato potrebujejo enako pozornost kot obraz, še posebno ker je koža na rokah tanka in občutljiva. Negovane roke so pomembne ne glede na našo starost, saj povedo veliko o nas. V naši hiški izvajamo nego rok in nohtov z ameriškimi izdelki Zoya.
Vrhunski ZOYA laki za nohte so edinstveni po svoji odličnosti in kakovosti. Odlikujejo jih naslednje prednosti:

NARAVNO... zmagovalna formula za nego naravnih nohtov. ZOYA se danes uvršča med najbolj inovativne in tehnološke napredne proizvajalce izdelkov za nego naravnih nohtov.

OBSTOJNO... izjemna obstojnost na naravnih nohtih. Z uporabo sistema podlaka, nadlaka in kapljic za hitro sušenje je zagotovljena podaljšana obstojnost laka.

BARVITO... največji izbor barv, 300 in več zapeljivih barvnih odtenkov za vse priložnosti.

ZOYA je bila prva, ki je iz svojih formul izločila toksične sestavine, kot so formaldehidi, tolueni, ftalati DBP in kafra, za katere je dokazano, da so dejavniki tveganja za naše zdravje. ZOYA izdelki so prijazni človeku in okolju. Primerni za vegane in nosečnice.

Prelestna manikura vključuje osnovno manikuro, peeling, masko in parafinsko oblogo rok in dlani ter masažo z kremo. Zaključi se z podlakom, barvnim lakom, nadlakom in kapljicami za hitro sušenje.