Illamasqua Slovenija

Illamasqua Slovenija

Britanska „alternativna“ znamka samoizražanja

Illamasqua je britanska blagovna znamka ličil, ustvarjena na podlagi različnih vplivov:eden od teh so temne in prepovedane korenine berlinskega obdobja 20.let prejšnjega stoletja ter bogate zapuščine filmske in gledališke kozmetične proizvodnje.Inspiracija, navdih za Illamasqua je vzeta iz članov „alternativne scene“, za katere je samoizražanje bistvenega pomena...Priporočljiva je za vse tiste „dive noči“, ki želijo preveriti visoko sceno, profesionalni make up ter vse tiste, ki se ne želijo samoizraziti in se ne ozirati na obstoječe norme. Za znamko stoji izjemno uspešna ekipa poslovnih ljudi, ki jih povezuje strast in kreativnost, ki ne poznata niti pravil niti meja. Jasna vizija uspeha je tako združila največje avtoritete modne in kreativne industrije:Julian Kynaston, ustanovitelj in lastnik najvplivnejše neodvisne britanske marketinške agencije „Propaganda“, Joseph Corre, ustanovitelj vodilne znamke spodnjega perila „Agent Provocateur“, sin svetovno poznane modne oblikovalke Vivienne Westwood in manager Sex Pistols Malcom Mclaren, ter Alen Box, vizažistka št.1 v modnem svetu, neprestano prisotna v editorialih vseh vplivnih modnih publikacij po vsem svetu(Vogue, Numero, i-D, Dazed and Confused, Another Magazine...).

Svoboda izražanja, poudarjanja lastne lepote in osebnosti Illamasqua prinaša resnično profesionalni make up sedaj tudi med vsakdanje ljudi, za vsakdanjo uporabo. Premium izdelki so izrazitih, obstojnih barv, ki jih lahko uporabljate tako profesionalno kot tudi za vsakdanji make up. Je osebnostno močno in jasno stališče. Simbol strpnosti. Praznovanje posebnosti. Samozavestna izjava o sebi in lastni osebnosti. Drzne si biti drugačna in izziva ustaljene trende. Z izrazito paleto različnih barv Illamasqua zagotavlja, da imate orodje, s katerim lahko izrazite sebe, ne glede na to, kaj ste in kaj želite v življenju doseči.

VEGANSKA IN ŽIVALIM PRIJAZNA Illamasqua ima akreditacijo naziva „brez krutosti“, ki jo je odobrila svetovna organizacija aktivistov za pravice živali PETA. Illamasquina etična načela nikoli niso in nikoli ne bodo podpirala in izvajala testiranja na živalih, kar se zahteva tudi od njenih poslovnih partnerjev oziroma dobaviteljev. Vsi čopiči za ličenje so narejeni iz sintetičnih vlaken. Kozmetika ima v svoji ponudbi več kot 300 veganskih izdelkov.

Illamasqua je postala prva izbira mnogih svetovnih zvezd, med drugimi jo uporabljajo:Sienna Miller, Lady Gaga, Lily Allen, Blaize, Adele, Vivienne Westwood, Pixie Geldof, Nicole Scherzinger...

„Pogumna nova britanska znamka ličil.“ Vogue Velika Britanija

„Končno, fantastična britanska znamka ličil, ki nas je popolnoma navdušila! Illamasqua ima barve, teksturo in zna spodbuditi tiste, obsedene z lepoto, da drhtijo v pričakovanju....Pripravite se na masovno histerijo.“ Grazia Velika Britanija

„Močan pigment in dolgotrajne barve, posebej ustvarjene za zagrižene žurerke.“ Glamour Velika Britanija