V vsaki od nas se skriva vsaj delček boginje lepote in poželenja, po kateri smo poimenovali prvo intimno negovalno olje na svetu.

Ustvarjeno in v zapeljivo stekleničko li Quandisa ujeto je bilo z enim samim namenom – da poudari in obogati vašo ženstvenost.

Ker gre za nežno in občutljivo področje ženskega telesa, smo se priprave lotili z veliko mero previdnosti in pozornosti. Edinstvena in premišljeno sestavljena mešanica izbranih olj vas bo navdušila, prijetni in negovalni učinki pa so preprosto … božanski.


SKRIVNOST

V sodelovanju s strokovnjaki smo skupaj združili čutno mešanico olj in rastlin, od katerih ima vsaka svoje posebne lastnosti.

Izvleček breskovih pešk deluje izrazito negovalno, cvetovi rakitovca antiseptično, dodan cimet pa učinkuje kot blag afrodiziak.

Intimno negovalno olje li Quandisa nevtralizira neprijetne vonjave, preprečuje vnetja, srbečice in suhost sluznice, uravnava njeno floro ter izboljšuje mišični tonus. Tako ga priporočamo damam vseh starosti, po njem pa lahko brez težav posežejo tudi moški.
DOŽIVETJE

Zaradi naravne sestave je vsakodnevna uporaba popolnoma varna, za najboljši učinek pa vam svetujemo vsaj enkrat mesečno tudi 7-dnevno zaporedno uporabo.

Pred uporabo stekleničko dobro pretresite, nato nekaj kapljic olja s čistimi rokami nanesite na intimni predel sluznice in počakajte, da se hitro vpije.

Olje lahko uporabljate po svojih željah in potrebah. Njegova visoka kakovost in učinki predstavljajo pri negi intimnih predelov velik korak naprej. Poleg tega je popolnoma naravno, zato ni nobene težave, tudi če kdaj zaide na ustnice koga drugega …


Dobro poznavanje, čutnost in spoštovanje do vašega telesa smo vtkali v proces
izdelave negovalnega olja li Quandisa. Tako vam s ponosom zagotavljamo, da je

100 % naravne in organske pridelave

100 % vegansko in rastlinskega izvora

100 % brez parfumov in parabenov,
konzervansov in kemičnih dodatkov

Izdelki
5 ml Li Quandisa (radovedne)
30 ml Li Quandisa (zadovoljne)
40 ml Li Quandisa (izbirčne)IZDELANO V EU/SLO, NI PREIZKUŠENO NA ŽIVALIH

Vir:https://www.facebook.com/LiQuandisa.Nourishing.Oil/about/